Wij hebben weer ruimte voor nieuwe patiënten!
De Cerec Methode
Voor zowel kronen als facings bestaat de mogelijkheid om deze in een behandeling te vervaardigen en te plaatsen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurde machine; Cerec. Door middel van een scanner wordt een opname gemaakt op basis waarvan ter plaatse een nieuwe kroon of facing wordt ontworpen en geslepen. Resultaat: u gaat met een definitieve kroon of facing naar huis.
De "Mijn Tandarts App"
Nieuwe Patiënten

Wij hebben weer ruimte voor nieuwe patiënten!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.
Waarneming en Spoedgevallen
Is de praktijk gesloten dan verzoeken wij u het antwoordapparaat zorgvuldig te beluisteren welke tandarts voor ons waarneemt. Tijdens feestdagen, 's avonds na 16.30 uur en in het weekend kunt u contact opnemen met het nummer van de mondzorg poli Almere : 036-3035290

Op deze pagina

 

Implantologie

Tandarts Becker is gespecialiseerd in de tandheelkundige implantologie en als zodanig lid van de N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie) Implantologie is een specialisme binnen de tandheelkunde, dat bestaat uit het plaatsen van implantaten (kunstwortels) ter verbetering en/of verfraaiing van het gebit.

Implantaten hebben zowel een functioneel als een estetisch doel.
We spreken van functioneel gebruik als deze worden geplaatst om bijvoorbeeld problemen met kauwen of spreken te verhelpen. Een voorbeeld hiervan is een prothese op implantaten (een klikgebit). Om estetische reden kan ook een implantaat geplaatst worden, bijvoorbeeld bij het missen van een enkele tand of kies. Bij vervanging van een enkele tand of kies zal er op het implantaat een kroon gemaakt worden. Bij vervanging van meerdere tanden zal er meestal een porceleinen brug worden gemaakt.

 

Tandarts Becker behandelt bij voorkeur op verwijzing van uw tandarts.

 

KRT NMT