Wij hebben weer ruimte voor nieuwe patiënten!
De Cerec Methode
Voor zowel kronen als facings bestaat de mogelijkheid om deze in een behandeling te vervaardigen en te plaatsen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurde machine; Cerec. Door middel van een scanner wordt een opname gemaakt op basis waarvan ter plaatse een nieuwe kroon of facing wordt ontworpen en geslepen. Resultaat: u gaat met een definitieve kroon of facing naar huis.
De "Mijn Tandarts App"
Nieuwe Patiënten

Wij hebben weer ruimte voor nieuwe patiënten!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.
Waarneming en Spoedgevallen
Is de praktijk gesloten dan verzoeken wij u het antwoordapparaat zorgvuldig te beluisteren welke tandarts voor ons waarneemt. Tijdens feestdagen, 's avonds na 16.30 uur en in het weekend kunt u contact opnemen met het nummer van de mondzorg poli Almere : 036-3035290

Op deze pagina

 

De Praktijk

Een nieuwe praktijkopzet heeft ervoor gezorgd dat de reeds aanwezige specialistische kennis nog verder uitgebreid is.
Ons team staat voor een zo breed mogelijk "mond"heelkundig zorgaanbod. Zo blijven wij bij uw totale behandeling betrokken. Dat betekent voor u een behandeling op één adres, uitgevoerd volgens de laatste technische maatstaven.

Praktijk Foto 1 Praktijk Foto 2 Praktijk Foto 3

We zijn gehuisvest in een modern en licht praktijkpand met meerdere behandelunits, steriele behandelruimte voor o.a. implantologie, aparte röntgenkamer, moderne sterilisatie en een wachtruimte.

 

Naam: Gerrit Jan Becker
Functie: Tandarts
Naam: Jessica
Functie: Preventie Assistente
Naam: Tanja
Functie: Preventie Assistente
Naam: Ingrid
Functie: Tandarts Assistente

 

KRT NMT